Geen producten (0)
Geen producten (0)

Elektrische kinder auto Mercedes SL63 AMG

€ 179,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1a2 dagen
Omschrijving

Bij Minikidscars.nl kunt u terecht voor deze stoere Mercedes Benz SL63 AMG kinderauto, die onder licentie is gemaakt. De auto is geschikt voor kinderen vanaf 2 tot ongeveer 6 jaar en kan zelfstandig bestuurd worden. Geen paniek, de auto heeft een snelheid van circa 2 tot 5 kilometer per uur. U houdt de regie in handen dankzij de meegeleverde 2.4G afstandsbediening, waarmee u de snelheid en de richting van de auto kunt regelen. Is uw kind oud genoeg, dan kan hij of zij de auto vooruit, achteruit, linksom en rechtsom sturen. 

De Mercedes Benz SL63 AMG is voorzien van een gordel, rubberen banden en is gespoten in een zwarte Metallic lak. Wist u dat deze Mercedes Benz SL63 AMG accu auto is voorzien van dashboardverlichting en een aansluiting heeft voor een MP3 speler, USB stick en SD kaart? Ook hoort uw kindje diverse autogeluiden tijdens het rijden. Hierdoor is de beleving van het rijden in zo’n stoere Mercedes elektrische kinderauto een stuk ‘echter’.

In ongeveer tien minuten kunt u deze Mercedes Benz SL63 AMG kinderauto zelf monteren. De afmetingen van de auto zijn 118x69x45 centimeter. Het maximaal belastbaar gewicht is 35 kilogram.

Bestel uw Mercedes Benz SL63 AMG voordelig via onze webshop. Minikidscars.nl is de specialist in elektrische kinderauto’s.

Facebook Twitter