Geen producten (0)
Geen producten (0)

Accu auto Mercedes S63 AMG ZWART

€ 149,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1a2 dagen
Omschrijving

Met deze zwarte Mercedes S63 AMG, die onder licentie is gemaakt, steelt uw kind pas echt de show. Deze elektrische kinderauto is uitermate geschikt voor kinderen vanaf 3 tot ongeveer 6 jaar. Is uw kind nog te jong om deze accu auto zelf te besturen? Geen probleem! Een handige 2.4G afstandsbediening wordt meegeleverd waardoor u de regie houdt.

Vindt uw kind het gaaf om zelf auto te rijden? U kunt natuurlijk doen alsof uw kind zelf stuurt om het plezier te vergroten. Is uw kind wel oud genoeg, dan kan uw kind zelf voor- en achteruit rijden met behulp van het schakelpookje op het dashboard. De snelheid van de auto is eenvoudig in te stellen met behulp van de snelheidsregelaar op de afstandsbediening. De auto beschikt over snelheden van ongeveer 2 tot 5 kilometer per uur. De Mercedes S63 AMG is voorzien van een soft start. Hierdoor komt de auto geleidelijk in beweging. Uw kind voelt hierdoor geen schok tijdens het wegrijden.

Om het autorijden nog realistischer te maken is deze zwarte Mercedes kinderauto voorzien van dasboard verlichting en zijn er echte autogeluiden te horen. De auto is voorzien van een MP3 aansluiting, USB aansluiting en SD kaart lezer. Hierdoor kan zelfs de favoriete muziek van uw kind in de auto worden afgespeeld.

Ook interessant

Facebook Twitter