Geen producten (0)
Geen producten (0)

Mercedes S63 AMG Roze

€ 169,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Een onder licentie gemaakte  Roze Mercedes Benz S63 AMG is een perfect cadeau voor de verjaardag van uw kind. Deze elektrische kinderauto is uitgerust met echte autogeluiden en is voorzien van lederen zitje, gordel en rubberen banden. De dashboardverlichting en de aansluitingen voor een MP3 speler, USB stick of SD kaart zorgen voor vermaak en vertier. Deze Roze Mercedes kinderauto is op afstand bestuurbaar dankzij de meegeleverde 2.4G afstandsbediening. De auto kan naar voren en achteren, linksom en rechtsom rijden.

Is uw kind oud genoeg, dan kan hij/zij zelf in deze stoere Roze Mercedes Benz S63 AMG rijden. De snelheid van de elektrische kinderauto is eenvoudig in te stellen en varieert tussen 2 en 5 kilometer per uur. De Mercedes Benz S63 is voorzien van een soft start, waardoor de auto niet schokkend in beweging komt, maar geleidelijk op trekt. De afmetingen van deze elektrische Mercedes kinderauto zijn 120x70x52 centimeter en het maximaal belastbare gewicht is ongeveer 30 kilogram. U dient deze Mercedes kinderauto zelf te monteren.

Wist u dat deze kinderauto zelfs is voorzien van een schakelpookje op het dashboard? Hierdoor kan uw kind zelf achteruit of vooruit rijden. Natuurlijk kunt u de regie houden dankzij de meegeleverde afstandsbediening.

Bestel uw Roze Mercedes Benz S63 AMG eenvoudig en snel via Minikidscars.nl, uw specialist op het gebied van elektrische kinderauto’s.
Facebook Twitter