Geen producten (0)
Geen producten (0)

Audi Q7

€ 229,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Deze Audi Q7 accu kinderauto is in verband met kleine onderdelen geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot ongeveer 6 jaar. Deze elektrische kinderauto beschikt over echt te openen deuren, waardoor uw kind het gevoel heeft in een echte Audi Q7 kinderauto te rijden. De auto is uitgerust met dashboardverlichting, een MP3 aansluiting, USB aansluiting en een SD kaart lezer. Het stuur beschikt over muziek waardoor uw kind kan toeteren. De rubberen banden zorgen voor een realistisch uiterlijk van de Audi Q7 kinderauto.

Deze stoere elektrische kinderauto gaat ongeveer twee tot zes kilometer per uur. Dit is eenvoudig in te stellen met behulp van de 2.4G afstandsbediening. De auto beschikt over een zogenoemde soft start, waardoor de auto geleidelijk in beweging komt. Met behulp van de afstandsbediening kunt u de auto naar voren, achteren, naar links en rechts sturen. Is uw kind groot genoeg, dan kan hij of zij zelfstandig sturen.

De afmetingen van de Audi Q7 accu auto zijn 131x70x65 centimeter en het maximaal belastbaar gewicht is circa 30 kilogram. U dient deze accu auto zelf te monteren. De Audi Q7 is verkrijgbaar in metallic zwart. Zwart is een kleur waar men alles op kan zien, waardoor u er rekening mee dient te houden dat dankzij het productieproces enige krasjes of vegen zichtbaar kunnen zijn op het zwarte kunststof.

Bestel uw Audi Q7 kinderauto voordelig bij Minikidscars.nl, uw specialist in elektrische kinderauto’s

Facebook Twitter