Geen producten (0)

Verzenden/retourneren

Verzendingen Minikidscars.nl

 

Minikidscars.nl heeft alle producten die u kunt bestellen op de website op voorraad en wij versturen dagelijks van Maandag t/m Vrijdag.

Tarieven verzendkosten Minikidscars.nl binnen NEDERLAND

De tarieven voor het verzenden staan aangegeven bij de artikelen. Bij het door u gewenste product, kunt u de betreffende verzendkosten vinden.

Minikidscars.nl is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van goederen tijdens verzending door DHL.

Bestellingen geplaatst bij vooruit betaling (overschrijving) worden verstuurd zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven. U ontvangt bericht via de email,zodra wij uw betaling hebben ontvangen en wanneer uw bestelling zal worden verstuurd. Dit zal in principe de volgende of de daarop volgende werkdag zijn.

Bestellingen geplaatst en betaald via Ideal betaling worden wanneer een bestelling wordt geplaatst op werkdagen voor 14.00 uur, in principe dezelfde dag verstuurd. Bestellingen geplaatst na 14.00 worden de eerstvolgende werkdag verstuurd. U ontvangt bericht via de email wanneer uw bestelling zal worden verstuurd.

Bestellingen geplaatst onder rembours, worden, wanneer een bestelling wordt geplaatst op werkdagen voor 14.00 uur, in principe dezelfde dag verstuurd. Bestellingen geplaatst na 14.00 worden de eerstvolgende werkdag verstuurd. Na het plaatsen van uw rembours bestelling ontvangt u een extra email met daarin de vraag de rembours bestelling nogmaals te bevestigen. Wanneer een rembours pakket wordt geweigerd bij ontvangst, of niet wordt opgehaald bij het postkantoor, dan komen de verzendkosten (heen en terug) voor rekening van de klant. Na de bevestiging ontvangt u bericht via de email wanneer uw bestelling zal worden verstuurd. 

Op zaterdagen, zon en feestdagen zijn we niet in staat om te versturen.

In principe bezorgt DHL de bestellingen binnen 2 werkdagen bij u thuis, echter kan het helaas voorkomen dat het iets langer duurt. Hier kunnen wij niet aansprakelijk voor worden gesteld. De pakketten worden verstuurd door en onder de voorwaarden van DHL.

Pakketten vanaf €20,00 verzendkosten (o.a. 2 persoons voertuigen) worden door een pallet / pakket dienst aan u verstuurd. Deze grote pakketten worden ook dagelijks verstuurd. Levering geschied in principe binnen 5 werkdagen na verzending. De betreffende verzendkosten kunt u bij het gewenste artikel vinden. Er gelden toeslagen voor de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen. De toeslag voor de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen bedraagt €15,00. Deze toeslag wordt niet automatisch berekend, u ontvangt dan extra email van ons met het juiste totaalbedrag. Deze grote pakketten kunnen niet onder rembours verstuurd worden.

Wanneer een geplaatste bestelling niet wordt aangenomen door de klant of niet wordt opgehaald bij het postkantoor, dan zijn de gemaakte verzendkosten altijd voor rekening van de klant!

Bestellingen worden maximaal 1 week voor u gereserveerd. Wanneer u voor vooruit betaling (overschrijving) kiest en wij binnen deze periode uw betaling niet hebben ontvangen, dan zal uw bestelling worden geannuleerd.

Wanneer u een bestelling plaatst krijgt u automatisch een bevestiging via de e-mail.


Producten retourneren aan Minikidscars.nl

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Minikidscars.nl heeft hiervoor een retourformulier.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@codexeurope.eu.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

                                  Klachten melden   (info@codexeurope.eu.)

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info info@codexeurope.eu. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor meer informatie zie ook onze Algemene voorwaarden.

Voor vragen kunt u altijd een email sturen aan info@codexeurope.eu.

Facebook Twitter